Judith Visser - Oversteken

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 66x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

298 pagina's

Stel je voor: je wordt wakker naast je geliefde, je draait je naar hem toe ? en hij is dood. Dit overkomt Tender, de hoofdpersoon van Oversteken. Van het ene op het andere moment is haar verloofde verdwenen uit haar leven. Alleen in haar dromen kan Tender nog contact met hem maken, hem zien en horen. Daardoor vervreemdt ze van de werkelijkheid, en haar leven verandert radicaal en onomkeerbaar.

Oversteken is opnieuw een intense en beeldend geschreven thriller vol psychologische spanning. Judith Visser bewees met Stuk dat zij een breed publiek echt kan raken. Oversteken zal opnieuw iedereen verrassen.

Tijdens een etentje vraagt Matt zijn vriendin Tender ten huwelijk. Tender is dolgelukkig, maar als ze de volgende ochtend wakker wordt, ligt Matt dood naast haar. Een hersenbloeding luidt de verklaring van een arts. De periode na Matts dood komt Tender, totaal overmand door verdriet, haar huis nauwelijks meer uit. Als ze toevallig een televisieprogramma over lucide (bewuste) dromen ziet, weet ze wat ze moet doen. In lucide dromen zal ze weer samen kunnen zijn met Matt. Goed geschreven en vlot leesbaar verhaal in de ik-vorm met bovennatuurlijke en thrillerachtige elementen en een zeer onverwachte, verrassende wending. . De schrijfster (Rotterdam, 1978) debuteerde in 2006 met 'Tegengif', dat werd verkozen tot Het beste Rotterdamse boek van 2006. Haar tweede boek 'Tinseltown' (2007) won deze prijs eveneens. Haar roman 'Stuk' werd genomineerd voor de Gouden Strop 2009.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.