Judith McNaught Verscheurd door het verleden

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 65x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Judith McNaught - Verscheurd door het verleden
Hardcover met omslag -
Julie Mathison is met haar sprankelende schoonheid en haar stralende humeur geliefd bij alle inwoners van het kleine stadje in Texas - maar heet meest nog bij de gehandicapte kinderen die ze lesgeeft.
Julie is trots op het perfecte leven dat ze heeft opgebouwd, sinds ze als elfjarig straatkind door de Mathisons werd geadopteerd.
En ze is vastbesloten haar geluk door niets en niemand te laten verstoren .....
Acteur Zachary Benedict,die met zijn donkere, ruige uiterlijk en zijn sensuele uitstraling al heel wat vrouwenharten sneller deed kloppen, is op het hoogtepunt van zijn carriere als hij onschuldig veroordeeld wordt voor de moord op zijn ontrouwe echtgenote. Hij brengt vijf wanhopige jaren door in de gevangenis, vertwijfeld zoe- kend naar een moment dat hij zal kunnen ontsnappen om zijn onschuld te bewijzen. En dan komt plotseling zijn kans .....
Maar tijdens de ontsnapping gaat er iets mis. Als hij in het nauw wordt gedreven dwingt Zack een knappe jonge vrouw hem naar het noorden te rijden. Zijn doodsbange gevangene, die als gehyp-notiseerd in de loop van zijn pistool staart, is niemand anders dan de lieftallige Julie Mathison!
Aangekomen in een huisje in de besneeuwde bergen van Colorado veranderen Julie's gevoelens langzaam van angst en kwaadheid invoorzichtig vertrouwen en ... hartstochtelijk verlangen.
Hoewel Zack haar heeft ontvoerd, begint Julie in zijn onschuld te geloven. Maar als hun hongerige begeerte uitgroeit tot een gepassioneerde liefde drijft het lot hen wreed uiteen. En alleen een wonder kan hen nu weer samenbrengen .....


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.