Judith McNaught Echo van de eenzaamheid

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 45x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Judith McNaught - Echo van de eenzaamheid
Hardcover met omslag
Zij is achttien - Meredith Bancroft; de eigenzinnige dochter
van een rijke warenhuisdirecteur.
Hij is zesentwintig - Matt Farrell; energiek en ambitieus,
maar opgegroeid in armoede.
Ze ontmoeten elkaar tijdens een feest, waar de elite van de stad Chicago zich heeft verzameld. Matt, zrbeider in een staalfabriek,
is hier voor de grap uitgenodigd. De trotse, sterke Matt voelt zich niet in het minst geïntimideerd voor deze chique omgeving en Meredith vindt hem daarom onweerstaanbaar. Na het feest kan Matt de prachtige jonge erfgename evenmin uit zijn gedachten bannen.
Zo begint een tijd van betovering voor dit wanhopig verliefde jonge paar. Tot Merediths woedende vader een gemeen plan bedenkt.
Door een reeks schandelijke leugens slaagt hij erin zijn enige dochter definitief te scheiden van haar ongeschikte minnaar. Bitter en gedesillusioneerd gaan Meredith en Matt vervolgens ieder hun eigen, eenzame weg.
Een aantal jaren later heeft Meredith haar rechtmatige plaats in het familiebedrijf opgeëist en is ze keurig verloofd met een respecta-bele bankier.
Ook Matt is inmiddels hoog opgeklommen op de maatschappelijke ladder. Als rijk zakenman keert hij terug naar Chicago, vastbe-sloten om die arrogante Bancroft en zijn verwende dochter een lesje te leren.
Maar Meredith geeft zich niet zo snel gewonnen. Zij heeft ook nog heel wat uit te vechten met Matt, die haar liefde zo wreed heeft verraden - denkt ze.
En heel Chicago wacht in ademloze spanning op de uitslag van
dit vurige duel der harten. Vonken spatten. Bitterzoete, schrij-nende herinneringen komen weer boven. Dan wordt de Bancroft-winkelketen met overname bedreigd en Meredith zoekt noodge- dwongen hulp bij Matt.
Die heeft echter een onaangename verrassing in petto en komt
met een schaamteloos maar zeer opwindend voorstel.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.