MarktPlaza

Judith McNaught Die eindeloze nacht

100x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Judith McNaught Die eindeloze nacht
Hardcover met omslag
Diana Fosters wereld stort in als ze in de roddelpers een foto ziet staan van háár verloofde met een blond Italiaans fotomodel, met wie hij zojuist getrouwd is. Behalve dat ze zich verraden voelt, staat ook de reputatie van haar familie op het spel: de inmiddels beroemde Fosters, die met veel zorg en moeite het glossy maga-zine FOSTER'S BEAUTIFUL LIVING hebben opgebouwd.
Diezelfde avond moet Diana naar het veel besproken liefdadig-heidsbal, waar iedereen die tot de Texaanse high society behoort, in zijn mooiste outfit zal verschijnen. En ook de pers zal niet ont-breken.
Diana is niet van plan de aanwezigen te laten smullen van haar ellendige situatie en verschijnt met opgeheven hoofd in een oog-verblindende jurk. Maar makkelijk is het niet: ze voelt alle ogen op haar gericht en hoort de mensen achter haar rug roddelen.
Als ze in haar eentje op het balkon staat bij te komen, komt er een aantrekkelijke jonge man op haar af met twee glazen champagne. Diana is hoogst verbaasd en herkent tenslotte Cole Harrison, de stoere jongen uit haar jeugd die de paarden verzorgde en waar ze altijd een zwak voor had!
Maar de grootste verrassing van de avond moet nog komen: Cole staat op het punt een krankzinnig voorstel te doen. Zowel Diana als de aanwezigen zullen de schok van hun leven krijgen .......