Jude Deveraux Ontstuimig is haar hart

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 49x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Jude Deveraux Ontstuimig is haar hart
Gebonden boek
ared is met haar temperamentvolle schoonheid en haar vlammende haardos de trots van de familie Peregrine, en haar beide broers bewaken haar als een kostbare schat. Buiten de muren van het kasteel weet niemand dat de jongste Peregrine een meisje is. Omdat haar broers doodsbang zijn dat de mooie Zared in handen van de Howards - hun aartsvijanden - valt, gaat ze als jongen door het leven. En, net als haar broers, voelt Zared een intense, allesverterende haat tegen alles wat Howard heet.
Tearle Howard gelooft zijn ogen niet als hij Zared voor het eerst ontmoet. In één oogopslag ziet hij dat de felle jongen die hij probeert te beschermen tegen de woede van zijn oudere broer een jonge vrouw is. En nog een mooie vrouw ook! Tearle is op slag verliefd. Dit is zijn kans een einde te maken aan de oude vete tussen de Peregrines en de Howards. Deze wilde schoonheid moet de zijne worden.
Tearle heeft echter buiten Zareds koppige afkeer voor de Howards gerekend. Want hoewel Zared diep in haar hart onder de indruk is van de charmante, knappe Tearle, zal ze liever haar hand afhakken dan toegeven dat ze hem onweerstaanbaar vindt. Verteerd door jaloezie moet Tearle toezien hoe de onschuldige Zared valt voor de charmes van een ander.
In liefde en oorlog is alles geoorloofd, vindt Tearle. Daarom lokt hij Zared op listige wijze in de val. Zared is woedend als ze beseft dat ze geen keuze heeft. Zij, een trotse Peregrine, moet met deze verachtelijke Howard trouwen.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.