Jude Deveraux Liefde in overvloed

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 47x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Jude Deveraux Liefde in overvloed
Hardcover met omslag - Historische roman
Zij kreeg altijd alles wat haar verwende hartje begeerde – tot ze die verrukkelijke, ideale man ontmoette …
De rijke Carrie Montgomery is gewend altijd haar zin te krijgen. Zij is opgegroeid met zeven oudere broers die dol op haar zijn en die zij moeiteloos om haar sierlijke vingertje windt.
Joshua Green is op zoek naar een praktisch ingestelde vrouw, een vrouw die van aanpakken weet. Want Josh heeft dringend hulp nodig op zijn boerderij in Colorado en hij wil ook dat zijn twee jonge, moederloze kinderen liefdevol worden verzorgd.
De impulsieve Carrie en haar vriendinnen hebben een huwelijks-bureau opgezet. Vanaf het moment dat Carrie een foto ziet van de knappe Josh, met zijn droevige glimlach, weet ze dat hij de enige ware is voor haar.
Josh vindt van niet! Maar dan is het al te laat.
Carrie heeft in het geheim een ‘huwelijk met de handschoen’ geregeld en reist af naar Colorado.
Wanneer de stralende bruid in vol ornaat aankomt op het station, gelooft Josh zijn ogen niet.
Hoewel hij moet toegeven dat Carrie’s gulle glimlach en haar blonde krullen zelfs zijn verkilde hart niet onberoerd laten, weigert Josh zich te laten charmeren. Hij voelt zich bedrogen en vernederd. Wat komt deze elegante jonge vrouw doen op zijn armoedige boerderij?
Wil Carrie zijn kinderen soms inpalmen met haar rijkdom? Josh is woedend en staat op het punt de diep teleurgestelde Carrie terug te sturen naar waar ze vandaan komt – tot een onverwachte, tragische gebeur- tenis hem ervan overtuigt dat haar schoonheid dieper zit dan alleen haar huid.
Maar zelfs als Josh en Carrie hebben toegegeven aan de brandende hartstocht die hen overrompelt, wil Josh maar niet begrijpen hoe hard hij Carrie werkelijk nodig heeft.
Tot een schandaal uit zijn mysterieuze verleden de kop weer opsteekt. Dan beseft Josh dat hij zijn Carrie voor altijd dreigt te verliezen …


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.