MarktPlaza

Jude Deveraux In de armen van een vreemdeling

101x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Jude Deveraux In de armen van een vreemdeling
Hardcover met omslag - Historische roman
Als Alexander Montgomery in 1766 terugkeert naar zijn geboorteland Amerika, is daar gedurende zijn jarenlange afwezigheid veel veranderd. Niet alleen het brute geweld van de Engelse onderdrukkers is nieuw voor hem, ook de onverwachte schoonheid van zijn jonge dorpsgenote Jessica Taggert brengt hem in verwarring.
Alex zou niets liever willen dan de ongenaakbare Jessica veroveren, maar de harde werkelijkheid eist al zijn aandacht; Engelse soldaten vallen de plaatselijke bevolking dusdanig lastig, dat Alex besluit een dubbelleven te gaan leiden. Overdag presenteert hij zich als een vadsige, onopvallende nietsnut. ’s Nachts daarentegen bindt hij, vermomd als de Zwarte Ruiter, de strijd aan met de Engelse indringers om deze op hun nummer te zetten.
Voor de onbenullige Alex koestert Jessica een diepe minachting, maar de geheimzinnige Zwarte Ruiter brengt haar in vervoering. Zijn overweldigende hartstocht kan zij niet weerstaan. Dan komt ze tot de ontdekking dat Alex en de Zwarte Ruiter een en dezelfde man zijn .......