Jude Deveraux Eiland van haar dromen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 78x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Jude Deveraux Eiland van haar dromen
Hardcover met omslag - Historische roman
“Hij tilde de bewusteloze jonge vrouw uit het water en droeg haar naar het strand. Haar jurk plakte tegen haar lichaam en toonde duidelijk haar fraaie vormen. ‘Niet dood zijn, liefje,’smeekte hij, en drukte haast liefkozend op haar ribben. Het leek wel uren te duren voor hij de eerste beweging voelde. Ze leefde! Even later begon ze hevig te hoesten. Toen de hoestbui over was nam hij haar troos-tend in zijn armen. ‘Je – ‘Ze hoestte nogmaals. ‘Stil nu maar, rust eerst maar wat.’’Je mag me –‘weer schokte ze van het hoesten ‘- niet aanraken. Ik ben –‘ze snakte naar adem ‘- een prinses.’ ‘Wel allemachtig … ‘zei hij.”
De mooie kroonprinses Aria zal binnenkort worden uitgehuwelijkt aan een onsympathieke graaf.
Dan wordt ze van de verdrinkingsdood gered door een mysteri-euze vreemdeling : de knappe, onstuimige J.T. Montgomery, officier bij de Amerikaanse marine.
Aanvankelijk wil Aria niets van hem weten. Maar al snel ontwikkelt zich een stormachtige romance. Voor het eerst is Aria gelukkig en wordt zij hartstochtelijk bemind.
Als toekomstige koningin zal ze echter nooit met hem kunnen trouwen. En nu wordt ze voor een afschuwelijke keuze gesteld : haar bedreigde koninkrijk in de steek laten of haar grote liefde opgeven …


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.