Jude Deveraux Dromen van geluk

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 58x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Jude Deveraux Dromen van geluk
Hardcover met omslag - Historische roman
‘Jij kunt elke vrouw krijgen die je hebben wilt. Waarom kies je mij?’
Hij nam haar in zijn armen en kuste haar. ‘Jij bent gemaakt om lief te hebben,’zei hij. Langzaam gleed haar blik van zijn gespierde borst naar zijn goedgevormde kuiten. Haar mond werd droog van verlangen. ‘Oh,’ fluisterde ze. ‘Oh!’ Ze had nooit geweten dat een naakte man zo mooi kon zijn …
Jace Montgomery is een vreemdeling in Colorado. Met zijn galante, robuuste verschijning brengt hij alle vrouwen het hoofd op hol. Zelfs de verlegen Nellie Grayson is diep onder de indruk van Jace’s trotse mannelijkheid. En ze is dan ook blij verrast als Jace zich voor haar interesseert. Voor de eerste keer in haar leven staat Nellie in het middelpunt van de belangstelling. Het is een heerlijk gevoel – bijna net zo opwindend als Jace’s eerste hartstochtelijke kus.
Maar Nellie heeft een beeldschone jongere zuster, Terel, die mannen aantrekt als een magneet. En Terel is vastbe-sloten om die knappe Jace in te palmen.
Nellie is ervan overtuigd dat haar romantische droom spoedig zal eindigen. Hoe lang zal Jace de charmes van de verleidelijke Terel kunnen weerstaan?
Uit onverwachte hoek krijgt Nellie hulp. De komst van een mysterieuze tante geeft aanleiding tot dramatische gebeurtenissen


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.