Jude Deveraux De gebroken belofte

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 76x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Jude Deveraux De gebroken belofte
Hardcover met omslag - Historische roman
Boek is in goede staat omslag is licht beschadigd
Judith Revedoune is een prille schoonheid met een verrukkelijk figuurtje, edele gelaatstrekken en een weelderige bos kastanje-bruine lokken.
Als haar hardvochtige vader zijn beide zoons verliest, dwingt hij Judith het kloosterleven dat zij tot dan toe heeft geleid vaarwel te zeggen en in het huwelijk te treden, zodat zij hem tenminste kleinzoons kan schenken. Gavin Montgomery is de knappe jonge edelman die door Judiths vader wordt uitgekozen om met zijn dochter te trouwen. Gavin, die zijn aanstaande bruid nog nooit heeft aanschouwd, onderhoudt in het diepste geheim een intieme relatie met de eerzuchtige, doch betoverend knappe, helblonde Alice Valence.
Nog voor het aanbreken van de huwelijksnacht hoort Judith van de ontrouw van haar kersverse echtgenoot en de geraffineerde Alice. Haar hart breekt bijna van verdriet, doch ze houdt zich groot en bezweert Gavin, dat zij zich vanaf dat moment tegen elke toenade-ring van zijn kant zal verzetten.
Gavin eist echter zijn rechten als wettig echtgenoot op en al haar verzet is tevergeefs. Judith wordt uiteindelijk gedwongen zich aan hem over te geven.
Vernederd en eenzaam in een vreemd kasteel valt zij aan hevige twijfel ten prooi. In haar hart strijden liefde en haat om e voorrang en haar afkeer van Gavin wordt alleen nog overschaduwd door haar angst hem te verliezen aan de ijskoude Alice, die zelfs voor moord niet terugschrikt. Alles wijst erop dat Alice er in zal slagen Judith in het ongeluk te storten, als plotseling .....


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.