Jude Deveraux Bruid in de wildernis

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 62x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Jude Deveraux Bruid in de wildernis
Hardcover met omslag - Historische roman
Temidden van de ongerepte natuur van het 18e-eeuwse Virginia wacht Clayton Armstrong ongeduldig op de komst van zijn Engelse bruid. Het wachten duurt deze wilskrachtige en zelfverzekerde plantagehouder echter te lang en hij gaat tot actie over.
In Engeland haalt de door en door verwende Bianca Maleson eigenlijk haar neusje op voor het huwelijksaanzoek van de onbeschaafde Amerikaan. Door de slechte financiële situatie van haar familie is ze echter wel gedwongen om het aanzoek te accepteren.
Nicole Courtalain, een adembenemend mooie Française uit een oud, adellijk geslacht, probeert in Engeland de verschrikkingen van de Franse Revolutie te vergeten. Als bediende van Bianca leidt ze echter een verre van prettig leven.
Tijdens een rijtoer worden beide meisjes achtervolgd en, hoewel ze zich dapper verweert, wordt Nicole gekidnapt en meegevoerd over de oceaan.
Als Clayton dan eindelijk zijn bruid met kussen kan overladen, merkt hij de tragische vergissing : het is niet Bianca maar Nicole die hij in zijn armen houdt …


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.