Jude Deveraux Als een kostbaar juweel

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 63x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Jude Deveraux  Als een kostbaar juweel
Hardcover met omslag - Historische roman
De allereerste keer dat ze hem ziet, staat de Amerikaanse Claire Willoughby te trillen op haar benen – evenals elke andere vrouw die in de deftige Londense salon aanwezig is.
Harry Montgomery, de elfde hertog van McArran, is perfect.
Maar het komt niet alleen door zijn brede schouders, zijn dikke blonde haar en zijn prachtige ogen. Ook niet door zijn krachtig gespierde benen, die op hun voordeligst uitkomen onder zijn groengeruite kilt.
Nee, als Claire de aristocratische Schot aankijkt, hoort ze de prachtigste doedelzakklanken, ziet ze de glooi- ende heuvels van Schotland – en weet ze dat ze onherroepelijk verliefd is.
Claire is dan ook verrukt wanneer Harry haar ten huwelijk vraagt.
Nadat hun verloving is aangekondigd vertrekt Claire naar Harry’s kasteel in Schotland om haar toekoms- tige schoonfamilie te ont-moeten.
Bramley Castle is vochtig en koud, en de excentrieke Montgomery’s zijn helemaal niet zo gastvrij als Claire gehoopt had.
Maar er is ook Trevelyan, een mysterieuze man die in het geheim het oudste gedeelte van het kasteel bewoont. Trevelyan lijkt hele-maal niet op Harry. Hij is de meest ergerlijke, arrogante man die Claire ooit heeft ontmoet – en de meest fascinerende …
Wanhopig probeert Claire, als de toekomstige hertogin, zich thuis te voelen op Bramley Castle.Maar haar verloofde is van ’smorgens vroeg tot ’s avonds laat op jacht en laat Claire eenzaam achter … met alleen Trevelyan als gezelschap.
Heftig tegenstribbelend wordt Claire in Trevelyans zonderlinge en verleidelijk exotische wereld getrokken. Zij ontdekt verborgen takken in de stamboom van de familie Montgomery … en geheimen zo schokkend dat de eeuwenoude muren van Bramley ervan gaan schudden. Maar het meest schokkende van al is Claire’s ontdek-king in haar eigen hart.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.