Jude Deveraux Als een fluistering in de wind

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 54x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Jude Deveraux Als een fluistering in de wind
Gebonden boek
De steenrijke Perkin Maidenhall is vast van plan zijn eenzame, jonge dochter uit te huwelijken aan de minstens even rijke Gregory Bolingbrooke. Het meisje heeft haar hele leven tussen de veilige muren van hun kasteel doorgebracht, afgeschermd van de ruwe, hebzuchtige buitenwereld. Nu zal ze tijdens de lange, barre tocht naar haar onbekende verloofde worden begeleid door de strijdlustige lord Jamie Montgomery.
Voor Jamie biedt deze opdracht de mogelijkheid om zijn verarmde familie uit de problemen te halen. Als hij er in slaagt de mooie erfgename voor zich te winnen, zal zij een omvangrijke bruidsschat met zich mee brengen. Jamie heeft echter geen rekening gehouden met het ondernemende nichtje van zijn beschermelinge.
Deze Axia gaat mee op reis en verzint steeds nieuwe streken. Hierdoor loopt ze Jamie bij het uitvoeren van zijn plan meer dan eens voor de voeten. Overal waar hij gaat, ziet Jamie haar ondeugend fonkelende pretogen en wordt hij achtervolgd door haar aanstekelijke lach.
Axia weet wat Jamie met haar rijke nichtje van plan is. Maar ze merkt al snel dat ze de aantrekkelijke edelman voor zichzelf wil houden. En Jamie beseft dat de eigenzinnige Axia met haar hart van goud veel voor hem is gaan betekenen. Nu staat hij voor de moeilijkste keuze van zijn leven: moet hij de eer en reputatie van zijn familie redden, of mag hij toegeven aan zijn verlangen naar deze verleidelijke jonge vrouw?


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.