Joyce Wouters: De overgang op alternatieve wijze

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 113x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Joyce Wouters: De overgang op alternatieve wijze

In haar natuurgeneeskundige praktijk behandelt joyce Wouters al vele jaren vrouwen met overgangsklachten. Zij past daarbij - op grond van haar studie aan o.a. de Akademie voor Natuurgeneeskunde te Bloemendaal - uiteenlopende alternátieve therapieën toe. De uitwerkingen waren zo positief dat zij haar bevindingen aan zo veel mogelijk vrouwen wil voorleggen.

De overgang op alternatieve wijze beschrijft behandelingsmethoden zoals de Bach-bloesemtherapie, acumassage, acupunctuur, aromatherapie, edelsteentherapie, homeopathie, hydrotherapie, moxatherapie, kleurentherapie, kruidentherapie, Schüssler-zoutentherapie, reflexzonetherapie. De nadruk ligt op alternatieve geneeswijzen, maar ook medicijnen uit de reguliere geneeskunde worden beschreven. Wat de verschillende geneeswijzen voorschrijven bij specifieke overgangsklachten is met behulp van het register eenvoudig na te gaan. Het belang van juiste voeding, aandacht voor het uiterlijk, seksualiteit en een positief zelfbeeld via zelfmeditatie komt in aparte hoofdstukken ter sprake. Daar de overgangsjaren gewoonlijk tevens een heroriëntatie inhouden op de eigen levenssituatie neemt joyce Wouters ook ontspannings- en zelfbezinningstechnieken op, die dit proces ondersteunen.

De overgang op alternatieve wijze geeft zo wegen aan naar een nieuwe, vitale levensfase, daarbij alle ruimte latend aan de eigen keuze.

Uitg. De Driehoek, paperback. Praktisch in nieuwstaat.

Drieh

P151216


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.