MarktPlaza

Jouw droom in Frankrijk

184x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

In 2007 heb ik besloten het avontuur aan te gaan door deze woning in de Bourgogne te kopen. Met veel plezier ben ik ijverig aan de slag gegaan om er iets moois van te maken. Het is een prachtige plek geworden waar vanuit je het bourgondische leven kan gaan ervaren. Inmiddels ben ik in een andere fase van mijn leven terecht gekomen en heb ik besloten dat iemand anders hiervan mag gaan genieten.

Dit woonhuis met bijgebouwen is direct bewoonbaar en naar eigen wens in te delen. Zo zijn er mogelijkheden voor een B&B, atelier, retraitecentrum, bedrijfsruimte of winkel. Bij het huis horen twee percelen gelegen op loopafstand in het dorp, van respectievelijk 600m2 en 400m2. Ze kunnen gebruikt worden als groentetuin of om een huis op te bouwen. 

Gesitueerd in het hart van het dorpje Issy l’Eveque, nabij de 12e eeuwse kerk, een ijskelder en een kasteel in Anglo-Normandische stijl. Een dorp met een rijk historisch verleden onder anderen omschreven in de romans van Iréne Némirovsky. Iets ten zuiden van het regionaal natuurpark de Morvan in een omgeving met veel gemarkeerde wandelpaden en oude architectuur.

Veel privacy op de binnenplaats door de omringende bijgebouwen staande op 333m2 grond. Het huis biedt ongeveer 87m2 bewoonbaar oppervlak en bestaat op de begane grond uit een woonkamer van 26m2 met balkenplafond, schouw en een houtkachel, een ingerichte keuken van 15m2, een badkamer van 8m2 met ligbad, douche, toilet en wastafel en een veranda. Op de eerste verdieping een hal en 3 slaapkamers. Gewelfde kelder bereikbaar via de binnenplaats. Aangrenzend is een oud te renoveren huis met een grote woonkamer/werkplaats, een keuken, een slaapkamer, een kamer met toegang tot de zolder. Verder een schuur met een zolder. Het geheel is aangesloten op riolering.

 www.bibracte-immobilier.com

www.maison-immobilier.eu