MarktPlaza

Jose van Amstel- Reurekas - Het Geheim Van Het Eiwitdieet (Hardcover/Gebonden)

85x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

144 pagina's

Het eiwitdieet is een van de snelst groeiende diëten in Nederland. Tot voor kort was dit dieet alleen te volgen onder begeleiding van een arts of een gewichtsconsulent(e), maar daar is verandering in gekomen.
Op dit moment zijn eiwitproducten ook verkrijgbaar via internet en kan het eiwitdieet door iedereen zelfstandig gevolgd worden. Om inzicht te krijgen in het eiwitdieet en om optimaal resultaat te hebben van dit dieet heeft José van Amstel dit boek geschreven. Enkele jaren geleden introduceerde zij, via SanaSlank Nederland, als een van de eersten het eiwitdieet in Nederland. Door jarenlang te werken met dit dieet heeft José veel ervaring met en kennis van dit dieet. Diëtiste Janneke Koeman werkt sinds enkele jaren ook met het eiwitdieet. Zij verleende haar medewerking aan dit zeer complete en informatieve boek.

'Het geheim na het eiwitdieet' bevat naast een uitgebreide beschrijving van het dieet, ook 12 complete weekmenu's met 50 eenvoudige recepten voor het bereiden van heerlijke gerechten met eiwitproducten, inclusief wekelijkse boodschappenlijstjes. Op deze manier is het eiwitdieet nog gemakkelijker te volgen.