MarktPlaza

Joop Bromet - Trammelant in Omroepland

107x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Joop Bromet - Trammelant in Omroepland
Komische, bizarre en opmerkelijke uitspraken van beeldbuisvedetten
MCMLXXXIII, B.V. Uitgeversmaatschappij Elsevier
117 pag., isbn 90 10 04792 X
Teab (aub bieden exclusief de eventuele porto)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘humor’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
“Omroepland. Amusant. Rumoerig. Tegenstrijdig. Ijdel.
Hilversum biedt altijd wel stof tot schrijven. Presentoren, acteurs en actrices, zangers en zangeressen, regisseurs, schrijvers, journalisten of bestuurders steken hun mening niet onder stoelen of banken. Ze praten. Over zichzelf. Overelkaar. Over de kijkcijfers. Over de kijkers. Niet zelden vliegen ze elkaar in de haren. Want trammelant hoort bij omroepland, zoals Pelleboer bij het weerpraatje.
Mies, Willem, Sonja, Aad, Ivo, Ron, Ted, Fred, Wibo, Jaap. Noem al die beeldbuisvedetten maar op. Ze zijn in de loop der jaren vertrouwde huisgenoten geworden.
Joop Bromet zoch op wat die honderden mensen, die met elkaar die grote omroepfamilie vormen, in de loop der jaren te melden hadden. Uit de duizenden intervieuws, die hij daarvoor door moest nemen, stelde hij deze selectie samen.
U zult er niet zelden om schaterlachen, het hoofd schudden of over napraten. Want omroepmensen laten graag van zich horen. Een bundel om te lezen en te herlezen. Om uit te citeren. Over televisie of radio heeft iedereen wel een mening. Daarom is er ook zo ontzettend veel trammelant in omroepland.”