Joop Braakhekke - Kookschrift Van Een Kookgek 2 (Hardcover/Gebonden)
Kenmerken
- Conditie
- Zo goed als nieuw
- Levering
- Niet van toepassing
Omschrijving
Kookschrift van een kookgek was zon overweldigend succes dat Kookschrift van een kookgek.2 niet uit kon blijven. Restaurateur Joop Braakhekke is, zoals de lezers van kookschrift I en de kijkers naar het programma Kookgek ongetwijfeld al weten, een groot liefhebber van eten en drinken. Niet zomaar eten en drinken, maar het ritueel als belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. Kwaliteit van de produkten is belangrijk evenals de vraag hoe spijs en drank op de juiste manier te combineren. Ook de tafel krijgt aandacht, omdat een met liefde en zorg bereide maaltijd met liefde en aandacht gegeten dient te worden. Dit nieuwe Kookschrift bevat 24 inspirerende menu's, met heerlijke recepten uit de Hollandse en de internationale keukens. Bijzondere verhalen uit Joops eigen keuken, tips en informa tie levere n de lezer ongetwijfeld weer veel nieuws. Grappige tekeningen, ruimte voor eigen aantekeningen en foto's van gerechten maken van dit Kookschrift een waardevol geheel. Een must voor elke kookgek en voor de trouwe kijkers naar zijn programma. Een must voor elke kookgek en voor de trouwe kijkers naar zijn programma. Na het succes van het eerste Kookschrift van 'televisiekok' Braakhekke (a.i. 94-06-133-5) het tweede deel. De opzet is gelijk aan de eerste uitgave: de gemarmerde cahieromslag is nu blauw met zwarte rug en hoeken. De pagina's binnen zijn weer gelinieerd met margelijn. De tekst is op de regels gedrukt. De opgave van de gerechten van de drieëntwintig menu's is nu in rood lopend schrift. Recepten in duidelijke, schreefloze letter; ingrediënten cursief gedrukt. Verspreid door de tekst wat geschreven notities of tekeningen van de auteur in zwart, ruimte voor aantekeningen, sommige tekstblokken in rood afgedrukt. Geïllustreerd met foto's van gerechten en van de auteur in lollig gedachte poses. Stijl is dezelfde als in de televisielessen: tamelijk chaotisch. Niet echt voor beginners. Wel weer veel nadruk op plezier in koken en het aansporen tot durf in ingrediënten- en gerechtenkeuzes. Met een alfabetisch receptenregister. Toptien-boek.