MarktPlaza

Jolanda Bouw - Je Kan Alleen Maar Winnen (Hardcover/Gebonden) Nieuw

24x bekeken
8 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Jolanda Bouw - Je Kan Alleen Maar Winnen (Hardcover/Gebonden) Nieuw

BCZ

Mijn naam is JolandaAls hormoon- en voedingscoach wil ik jou maar wat graag behoeden voor de zoektocht die ik heb gemaakt naar een (echte!) gezonde levensstijl. Vroeger had ik last van veel krampen bij het doorbreken van mijn menstruatie, neerslachtige gevoelens, pijnlijke borsten en ik was veel en lang ongesteld. Ik had last van enorme snaai/zoetbehoefte, achteraf gezien heb ik mijn lichaam (totdat ik een jaar of 25 was), nooit genoeg gevoed.
Toen ik beetje bij beetje meer échte voeding ging eten en mijn conditioneringen veranderde (zodat ik het ook vol kon houden), merkte ik een opmerkelijk groot verschil in hoe ik mij voelde!! Van verdoving naar helderheid!
Zelf ben ik het absolute bewijs dat je door middel van
voeding en levensstijl echt megamooie veranderingen teweeg kan brengen in en bij jezelf.
“Dit gun ik jou ook! Ook jij kan de leider worden van jóuw hormonen.”


Gezonder eten, meer groenten, minder suikers, niet zoveel snaaien tussendoor… We weten het allemaal, maar de praktijk laat ons vaak iets anders zien. Het is ook lastig, want al die
(verslavende) suikers die overal ingestopt worden, en waar je ongemerkt vaak te veel van
eet, kunnen je goed uit balans halen.
Zet de eerste stap op weg naar een puur en gezond eet- en leefpatroon en ervaar het verschil! Kleine klachten, grote kwalen → Help je lichaam door betere keuzes te maken.
Ik beloof je, je haalt er 100% goede tips uit.

  • Handige keuzelijstjes met allerlei gezonde eetsuggesties in (14!) verschillende categorieën.
  • Welke verschillende soorten zuivelvervangers zijn er? Wat kan je allemaal kopen in de supermarkt zonder gluten? (voor een minder opgezette buik!) Wat kan je dan het beste eten qua brood, crackers en wafels?
  • Ook tips voor als je zin hebt in iets zoets of juist hartigs. Je vindt zelfs chipstips onder het rijtje: 'Af en toe een chippie'?
  • 4 weekmenu’s inclusief ontbijt, lunch en dinerrecepten.
  • 75+ extra recepten + nog een link naar 2 gratis extra weekmenu’s.
  • Alles suikervrij, lactosevrij, glutenvrij, e-nummervrij en vegetarisch! Dit klinkt ingewikkeld he? Maar dat is het door middel van dit boek dus niet meer! Je moet alleen even weten welke producten je dus wél kan kopen gewoon uit de supermarkten!
  • 150+ producten op de foto + in welke supermarkt het te koop is.
  • Een heel duidelijk 9 stappenplan om je keuken om te toveren tot een gezond & natuurlijk, maar wel ‘normaal’ walhalla ♡
  • Nog 7 andere mooie thema’s, aangezien een gezondere levensstijl alleen maar blijvend is, als je de juiste feeling erbij gaat creëren ♡

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties