Joke Schols - Bestaat De Dood ? (Met DVD)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 93x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Contact Met Hen Die Onze Stoffelijke Wereld Hebben Verlaten

123 pagina's

Bestaat er echt een leven na de dood of willen wij dat graag? Is het mogelijk om contact te krijgen met overledenen en hoe gaat dat dan? Op deze vragen krijg je in dit boek antwoord en uitleg.

In Bestaat de dood? geeft Joke Schols weer hoe haar eerste contacten met Antoinette, haar begeleidster aan gene zijde, zijn verlopen en legt ze uit hoe haar gave zich heeft ontwikkeld. Zij vertelt over haar werk in haar praktijk, over de lezingen, psychometrieavonden en bloemenseances die ze geeft, over haar werk als stervensbegeleidster en over wat er in een trancegroep gebeurt.
Joke heeft via trance regelmatig contact met dolende entiteiten. Het is soms erg ontroerend om te horen waarom deze entiteiten het leven nog niet los kunnen laten. Deze entiteiten zijn niet gelukkig in hun situatie en kunnen ook voor de levenden het leven behoorlijk moeilijk maken. Joke kan hierin vaak voor zowel de entiteit als voor de mensen op aarde veel duidelijkheid creëren. In het boek vertelt ze over een aantal van deze ervaringen.
In het tweede deel van het boek staan vele vragen die aan Antoinette gesteld zijn. Joke gaat hiervoor in trance zodat Antoinette via haar lichaam kan spreken. De antwoorden geven veel belangrijke informatie en inzichten.
Voor veel mensen is het moeilijk om zich voor te stellen wat trance precies is. Daarom staan verschillende trancesessies op de bijbehorende DVD en krijgt iedereen nu de unieke kans om zelf te zien wat trance in al zijn facetten inhoudt. Je ziet dat Joke in trance gaat en Antoinette via haar lichaam praat. Mede dankzij Antoinette heeft Joke de uitdaging aan durven gaan zich op de meest kwetsbare manier op te stellen zodat je zelf kennis kunt maken met Antoinette. Ook ben je getuige van een bijeenkomst van de trancegroep. Leden van de groep laten dolende entiteiten van hun lichaam gebruikmaken, zodat Joke met ze kan praten en ze uit kan leggen in welke situatie ze zich bevinden. Via de DVD kun je ook een bloemenseance meemaken.

De paranormaal ontwikkelde Joke Schols legt uit hoe deze gave bij haar tot stand is gekomen en op welke wijze zij met haar gids communiceert en haar spiritualiteit zich ontwikkelde. Naast helderziende waarnemingen en psychometrie legt zij zich met name toe op het mediumschap. Zij werkt samen met een trancegroep waarbij zij contact legt met overledenen of dolende entiteiten die de weg naar gene zijde nog niet hebben gevonden. Zij beschrijft haar ervaringen op een begrijpelijke en nuchtere manier waardoor het een boeiend leesbaar verhaal wordt. Na haar eigen ervaringen laat zij haar gids aan het woord. Deze begeleidster geeft antwoord op vragen die door de trancegroep gesteld worden. Het gaat om kwesties van spirituele aard; de antwoorden van de entiteit zijn concreet en eenvoudig verwoord. Van absolute meerwaarde is de bijgevoegde dvd die laat zien hoe een trance-sessie werkt. De wijze waarop zichtbaar wordt hoe een entiteit het lichaam van een medium leent om te communiceren, is indrukwekkend.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.