MarktPlaza

JOINT Roller Team

87x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: JOINT
Model: Roller Team
Bouwjaar: 2010
Aantal slaapplaatsen: 6
Standplaats: Vleuten-De Meern, Utrecht
Uitvoering: Alkoof
Indeling:
Middenkeuken: aanwezig
Trein zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
Cruisecontrol: aanwezig
Douche: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Luifel: aanwezig
Trekhaak: aanwezig
Zonnepaneel: aanwezig
Deze camper is te huur via Camptoo: Ruime RollerTeam alkoof camper met heel veel extra’s. 2 overdwars stapelbedden en een grote alkoo...
Ruime alkoof camper met heel veel extra’s. 2 overdwars stapelbedden (Afmetingen 210x80cm) en een grote alkoof (Afmetingen 210x140cm)
Door het opklappen van het onderste stapelbed ontstaat er een ruime berging voor tafel en stoelen), airco op de motor, achteruit rij camera, fietsendrager voor 2 fietsen, grote koelkast met apart vriesgedeelte, 4 goede matrassen, lage instap.
Ruime badkamer met toilet en douche, gemakkelijk bedienbare boiler voor warm water, ruime oven met diverse standen, gezellige zithoek voor 6-7 personen.
Algemeen: De camper heeft met zijn leren bekleding een luxe uitstraling, en is zeer netjes afgewerkt, oogt licht en zeer ruim vanbinnen. Er ligt een hele krachtige 157PK!! motor in en is tijdens het rijden zeer stil. De camper is voorzien van airco, elektrisch bedienbare deuren, elektrisch bedienbare ramen en spiegels, boordcomputer, achteruitrij camera, LCD scherm voor multimedia bediening, soepele versnellingspook, verstelbaar stuur, 6 versnellingen, kookstel me...