MarktPlaza

John Grisham De straatvechter

169x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

John Grisham De straatvechter
Paperback in goede staat
Michael Brok is een veelbelovende jonge advocaat. In snelle vaart maakt hij carrière bij Drake & Sweeney, een van de meest prestigieuze kantoren van Washington. Het geld stroomt binnen; over drie jaar zal hij maat zijn. Michaels ster is rijzende en hij heeft geen tijd te verliezen. Hij heeft het druk en hij heeft haast.
Totdat het noodlot toeslaat in de vorm van een gewelddadige confrontatie. Een vreemde man dringt het kantoor van Drake & Sweeney binnen en gijzelt een groep advocaten, onder wie Michael. Uren van onzekere spanning volgen, totdat de politie ingrijpt en de gijzelnemer neerschiet.
Wie was deze man eigenlijk? Na wat speurwerk komt Michael erachter dat het hier gaat om een oude, verwarde zwerver die al zo'n twintig jaar op straat leeft. En als hij nog wat dieper graaft, stuit hij op een verschrikkelijk geheim dat te maken heeft met zijn eigen kantoor.
Michaels toekomstbeeld stort in. Hij neemt onmiddellijk ontslag, maar hij neemt een geheim dossier mee. Hij komt op straat terecht, waar hij rechtskundige bijstand verleent aan dak- en thuislozen. Michael is nu advocaat van de armen. En een die