MarktPlaza

Johansson Multi-band Converter, twee satellietsign op 1 kab.

257x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 PRODUCTINFORMATIE:

De eerste oplossing om op uw bestaande installatie twee ontvangers of een Twin PVR satellietontvanger aan te sluiten met slechts één kabel vanaf uw schotel.

De Multi Band Converter maakt het mogelijk om met één coax kabel gescheiden te kijken op 2 satellietontvangers of gescheiden toevoer op een Twin PVR.

Om meerdere opnames te kunnen maken op verschillende satelliet frequenties dient u normaliter twee coaxkabels vanaf uw schotel te hebben. Ook wanneer men twee losse satelliet ontvangers onafhankelijk wenst te gebruiken dient u 2 afzonderlijke kabels aan te sluiten vanaf uw satelliet schotel.

De Johansson Multi-Band converter biedt een oplossing. Met de Johansson Multi-Band Converter kan de bestaande kabel (die vaak al gelegd is) gewoon gebruikt worden. Om een Twin PVR aan te sluiten hoeft u dus geen extra kabel te trekken. De LNB's worde n direct op de Multiband converter aangesloten waarna vervolgens de oorspronkelijke kabel naar binnen gaat. Binnen in huis wordt bij de digitale ontvanger de kabel weer gesplitst via een Johansson Unit. Zo kunt u nog een satelliet ontvanger aansluiten of een 2e tuner van een Twin tuner voorzien van signaal.

U kunt deze Johansson Multi-band Converter telefonisch bestellen of door te reageren via de mail.
 
De Johansson Multi-band Converter kan verzonden worden voor € 5,95

De Johansson Multi-band Converter wordt geleverd met factuur en garantie


 

Voor meer informatie over dit product kunt u mij mailen of bellen.

Onderdelen die speciaal voor u besteld moeten worden kunnen niet retour gestuurd worden.

Met vriendelijke groet,

ADJelectronics

P.a. Bruneel 4
9291jb Kollum
Tel:0511-408476
GSM:06-21673358

Zie ook mijn overige advertenties voor nog meer aantrekkelijke aanbiedingen, of ga eens een kijkje nemen in mijn winkel.
Kunt u tussen de advertenties niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op, want dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment

GELIEVE NIET OP ZONDAG TE BELLEN, BIJ VOORBAAT DANK.