Jodi picoult De mantel der liefde

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 47x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Jodi picoult De mantel der liefde
Gebonden boek
Allie MacDonald is nog steeds verliefd op haar echtgenoot Cameron, de stoere commissaris van politie in het stadje Wheelock, Massachusetts. Soms vraagt zij zich wel af of Cameron zich door haar toewijding verstikt voelt. Geeft hij net zoveel om haar als zij om hem? Of is het louter plichtsgevoel dat hem ervan weerhoudt haar te verlaten?
Op de dag dat er twee vreemdelingen in Wheelock arriveren, raken de levens van het gerespecteerde echtpaar MacDonald totaal ontwricht. Eerst is daar Mia Townsend, een mysterieuze, jonge vrouw die in Allie's bloemenwinkel om werk komt vragen. Kort daarop verschijnt Jamie, de lang vergeten neef van Cameron, om een schokkende bekentenis af te leggen. Hij heeft zijn vrouw, de doodzieke Maggie, op haar eigen verzoek om het leven gebracht.
Jamie wordt onmiddellijk door Cameron gearresteerd voor moord. Allie is daar fel op tegen. Zij is diep onder de indruk van Jamie's opofferingsgezinde daad en probeert Cameron op andere gedachten te brengen.
Die had geen slechter moment kunnen kiezen om een heftige affaire met de aantrekkelijke Mia te beginnen. Resoluut gooit Allie Cameron het huis uit. Ze verkoopt al zijn spullen en probeert hem te vergeten...


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.