MarktPlaza

Jens Christian Grøndahl - De Tijd Die Nodig Is

46x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Jens Christian Grøndahl  -  De Tijd Die Nodig Is

BCZ

319 pagina's

Jens Christian Grøndahl (Denemarken, 1959) is een van de succesvolste schrijvers van dit moment. Zijn werk verschijnt in meer dan dertig landen en werd in binnen- en buitenland genomineerd voor en bekroond met verschillende literaire prijzen. Bij Meulenhoff verschenen meer dan vijftien romans van Grøndahl, waaron de bestseller Portret van een man. Grøndahl woont in Kopenhagen.

Tijdens een zakenreis krijgt een achtenveertigjarige architecte het bericht dat haar zoon is gearresteerd omdat hij samen met een groepje vrienden een allochtone jongen heeft mishandeld. Ingrid wordt overvallen door twijfel. Heeft ze iets verkeerd gedaan? Heeft ze wel genoeg van haar zoon gehouden?
Ze besluit onmiddellijk naar huis terug te keren en gedurende de reis denkt ze terug aan haar leven. Hoe ze Anders ontmoette, de vader van haar zoon, en hun eerste gelukkige jaren samen. Hoe ze vervolgens een relatie kreeg met Frank, een twintig jaar oudere, getrouwde man. Terwijl de reis vordert, gaat Ingrid verder terug in de tijd en komen ook herinneringen aan haar moeder, haar grootmoeder en haar eerste liefde boven.
In zijn bekende poëtische stijl beschrijft Grøndahl de complexe verhoudingen binnen een familie. De tijd die nodig is is een indrukwekkende, prachtig geschreven roman over liefde en afstand, over relaties tussen mannen en vrouwen, tussen ouders en kinderen.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties