MarktPlaza

Jeep Renegade - 1.4 MultiAir Limited | Automaat | Navigatie

616x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2015 - dec 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 230 Nm
Wielbasis: 257 cm
Tankinhoud: 48 liter
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 181 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 137 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Garantie: 10.000 km
Garantie: Op onze occasions boven de 4500 euro geven wij standaard 3 maanden volledige garantie.
Voorraadstatus: Binnenkort verwacht
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 395): Afleverpakket personenauto: Onderhoudsbeurt volgens fabrieksopgave Nieuwe APK Algehele technische controle 3 maanden max. 10.000 km garantie (occasions vanaf 4500,- incl. btw)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bots waarschuwing systeem
- DAB ontvanger
- Elektrische ramen voor en achter
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Rijstrooksensor
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
Deze Jeep Renagade wordt verwacht
Een mooie, praktische auto voor het hele gezin, deze dealeronderhouden Jeep Renegade uit 2016 heeft 95382 kilometer gelopen. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de dab-ontvanger. De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger.
De automatische veiligheidssystemen in deze Jeep fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Wanneer u per ongeluk over de wegmarkering rijdt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Het doordachte ontwerp van de Jeep Renegade maakt hem tot een comfortabele en veelzijdige auto voor het hele gezin. Dit dealeronderhouden exemplaar heeft 95382 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2016. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Tot de uitrusting van deze Jeep behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de alllerhoogste geluidskwaliteit. Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control.
Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijbaan wisselt.
Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Is deze auto iets voor u? Vraag dan een vrijblijvende financial lease offerte aan via onze website. Onze occasions boven de 4500 euro worden afgeleverd met een geldige APK voor een afleveringspakket (Onderhoudsbeurt volgens fabrieksopgave, nieuwe APK en 3 maanden garantie) kunt u kiezen, bekijk hiervoor onze website. Wij zijn dealer van de merken Isuzu, Ssangyong, Nissan en Dodge Ram, tevens zijn wij gespecialiseerd in 4x4 en (USA) Pick-ups. Wij staan voor service en kwaliteit, hiervoor waarderen onze klanten ons met een 8.4.
Openingstijden
Maandag: 8:00 t/m 18:00
Dinsdag: 8:00 t/m 18:00
Woensdag: 8:00 t/m 18:00
Donderdag: 8:00 t/m 18:00
Vrijdag: 8:00 t/m 18:00
Zaterdag: 9:00 t/m 17:00
Zondag: Gesloten