MarktPlaza

Jeep Renegade - 1.4 140pk MultiAir Night Eagle Navigatie, Climate control

551x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 230 Nm
GVW: 1.865 kg
Afmetingen (LxBxH): 426 x 181 x 170 cm
Wielbasis: 257 cm
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 181 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 140 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Garantie 6 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Stuurwiel verwarmd
- Voorstoelen verwarmd
Met de Jeep Renegade is heel veel mogelijk. Een vakantie met het hele gezin, die nieuwe kast ophalen bij Ikea of gezellig met zijn vijven een dagje erop uit. Deze is uit 2016 en heeft 84364 kilometer op de teller. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
In deze Renegade vindt u schakelaars op het stuur om het audio-installatiesysteem te bedienen en het navigatiesysteem. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Deze Jeep is voorzien van lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
Kosten voor garantie en onderhoud zijn € 795,-- hiervoor leveren wij de auto inclusief 6 maand BOVAG-garantie, onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema, distributieriem vervangen indien nodig, compleet gereinigd, gepoetst, indien nodig APK en 12maand Pechhulp Nederland. Deze auto is ook zonder deze kosten en dus zonder garantie te leveren. Inruil mogelijk.
Voor meer foto's verwijzen wij u graag door naar onze website. Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens van de aangeboden occasions, opties, accessoires, merken, types etc. besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, of onvolkomenheden in de gegevens.