MarktPlaza

Jeanneau Sun Odyssey 30

49x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Zeer goed onderhouden, prachtig zeilende en uitziende Jeanneau Sun Odyssey 30.
De boot is altijd droog in een van de loodsen van Bolt Jachtwerf in Drachten gestald geweest, waar hij nu ook droog staat gestald.
Wij kozen deze boot van deze lengte omdat hij een ruime kuip heeft, mooie houtafwerking binnen en buiten, veel licht in de boot met vele ramen, moderne looks en de kwaliteit van het jacht. De boot laat zich eenvoudig varen mede dankzij de rolfok voor.
Aan bakboord is het kombuis met koelkast, fornuis en voldoende opberg mogelijkheden. Hier tegenover is de navigatietafel. Verder naar voren treft u de salon aan met zowel aan bakboord als aan stuurboord comfortabele langsbanken en een flinke tafel in het midden waarvan de bladen aan beide kanten neer kunnen klappen. Een heel logisch en efficient ingedeeld schip.
In het vooronder is een dubbele hut welke afgesloten kan worden middels een deur, en waar veel opbergmogelijkheden zijn. In het achterschip is aan stuurboord kant het toilet met douche (nooit door ons gebruikt). Aan bakboord is de tweede dubbele hut. Deze hut kan uiteraard ook afgesloten worden middels een deur en heeft een patrijspoort voor extra ventilatie. Er zijn extra patrijspoorten zodat veel daglicht naar binnen valt.
Kortom een fijn zeilend jacht met compacte buitenmaten maar toch met alles aan boord wat je van een 30 voeter mag verwachten.
De boot komt met tal van extra's, zoals dubbele accu's (1.5 jaar oud), automatische stuurpiloot, marifoon, dieptemeter en zelfs een reddingsboot (staat achterin het schip onder de achterste zitting (echte officieele uitklapbare reddingsboot)), onze roeivesten en alles wat het wegvaren mogelijk maakt naar het te water laten (dus ook 25m stroomkabel voor walstroom, buitenkussens, boeien, touwen, zwemvesten etc). Erg compleet, en al dit soort dingen nieuw kosten altijd meer dan u denkt.
Neem contact op voor mogelijke vragen.
Extra gegevens:
Merk: Jeanneau
Bouwjaar: 1994
Ligplaats: Drachten
Lengte: 9.24 meter
Breedte: 2.99 meter
Diepgang: 1.6 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: Rondspant
Kielvorm: Vinkiel
Aantal slaapplaatsen: 4
Aantal hutten: 2
Doorvaarthoogte: 11
Merk motor: Yanmar
Type motor: 2gm20
Bouwjaar motor: 1994
Brandstof: Diesel
Vermogen: 18
Aandrijving: Vaste schroef
Tank: 45 l
Besturing: Helmstok
Toilet(ten): 1
Geluidsinstallatie: aanwezig
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Marifoon: aanwezig
GPS: aanwezig
Rolfok: aanwezig
Acculader: aanwezig
Anker: aanwezig
Buiskap: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig