MarktPlaza

Jeanneau NC 9

41x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Bouwjaar 2012. Volvo D4/260 , 354 uur. In nieuwstaat.
Rijk uitgevoerd met alle denkbare Extra's.
Nadat de NC 11 "boot van het jaar werd in 2011" werd verscheen de NC 9. Het nieuwe concept van deze comfortabele cruiser dankt zijn populariteit uit het multifunctionele verstelbare interieur. Prettig is ook dat de kuip en kajuit vloer naadloos in elkaar overgaan zonder op of af stapjes . Dit geeft dit jacht met zijn bescheiden afmeting veel meer leefruimte dan verwacht. De boot is geheel open als wel gesloten te varen doormiddel van de afsluitbare schuifdeur. Binnen valt de ruim bemeten eigenaars cabine in de boeg direct op. Aan stuurboord de badkamer met een douche zoals thuis, elektrisch toilet en wastafel met warm en koud water. Aan bakboord de gastenhut. Alle ruimtes zijn afsluitbaar. Handig is de schuifdeur naast de bestuurdersplaats in het midden van het gangboord wat het afmeren vereenvoudigd. Het enorme panoramisch elektrisch schuifdak maakt het geheel compleet..
Aan opbergruimte heeft dit jacht geen gebrek, Er zijn voldoende kastjes en zelfs een ruime koele en droge opberg ruimte met laden onder de kajuitvloer welke eenvoudig via het vloerluik te bereiken is.
De technische installatie is vakkundig en netjes fabrieksmatig ingebouwd in een daarvoor bestemde ruimte. Alle techniek zit overzichtelijk bij elkaar waardoor service eenvoudig is.
Dit jacht is rijk uitgevoerd met alle denkbare luxe extras zoals een grote kaartplotter, radar, autopilot, boegschroef , verwarming , schuinwerper, en zefs een zonnepaneel ontbreekt niet, . zie de ruime toebehoren lijst.
De uiterst betrouwbare en zuinige Volvo D4/ 260 motor heeft slechts +/- 350 motoren en brengt u veilig en als het nodig is snel naar iedere bestemming.
Het verbruik is gunstig doordat de boot met een laag toerental (1300) al op toer snelheid is., daarbij is het motorgeluid nauwelijks waarneembaar.
Dit jacht verkeert in absolute nieuwstaat is CE gecertificeerd en zeewaardig waardoor ook bestemmingen op ruimwater te bereiken zijn.
Kortom een geweldige boot waar je niets meer aan hoeft de doen, klaar om zo mee weg te varen. Vanaf 20 oktober is deze boot te zien in de vorstvrije schone binnen stalling te Lelystad.
Uitvoering:
Extra gegevens:
Merk: Jeanneau
Bouwjaar: 2012
Ligplaats: lelystad
Lengte: 9.3 meter
Breedte: 3.2 meter
Diepgang: 1.05 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: V-bodem
Aantal slaapplaatsen: 5
Aantal hutten: 3
Doorvaarthoogte: 3.15
Merk motor: Volvo
Type motor: D4/260
Bouwjaar motor: 2012
Brandstof: Diesel
Draaiuren: 345
Vermogen: 260
Aandrijving: Hekdrive
Tank: 300 l
Boegschroef: aanwezig
Aantal cilinders: 4
Maximum snelheid: 18
Besturing: Stuurwiel
Lenspomop: aanwezig
Gasbun: aanwezig
Stahoogte: 2 cm
Toilet(ten): 1
Geluidsinstallatie: aanwezig
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Vriezer: aanwezig
Verwarming: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Marifoon: aanwezig
GPS: aanwezig
Radar: aanwezig
Radarreflector: aanwezig
Acculader: aanwezig
Omvormer: aanwezig
Waterdruksysteem: aanwezig
Inhoud watertank: 150 l
Anker: aanwezig