MarktPlaza

Jeanette Baker Het huis aan Banburren road IBS 138

108x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Jeanette Baker Het huis aan Banburren road IBS 138
Een jeugd in Belfast — niemand komt er zonder kleerscheuren vanaf. Dat geldt ook voor Kellie Delaney, maar het is haar gelukt Noord-Ierland achter zich te laten en een nieuw leven op te bouwen. Dan slaat het noodlot toe: haar tweelingbroer Connor en zijn zoontje Danny komen om bij een auto-ongeluk, dat na onderzoek een moordaanslag blijkt te zijn. De dader wordt niet gevonden, maar Kellie kan de zaak niet loslaten en begint haar eigen onderzoek.
Tussen Connors papieren vindt ze geheimzinnige aantekeningen waarin de naam Tom Whelan wordt genoemd. Omdat ze bijna zeker weet dat deze Tom achter de aanslagen moet zitten of er in ieder geval meer van weet, besluit ze laar Ierland terug te keren en de confrontatie met hem aan te gaan. De man die ze daar aantreft, lijkt echter in niets op een moordenaar. Sterker nog, al snel realiseert ze zich dat Tom aan haar kant staat. Bij hem vindt ze de rust en genegenheid waar ze al zo lang naar op zoek is. Tot blijkt dat de moordenaar háár heeft gevonden...
JEANETTE BAKER woont in Californië, maar is opgegroeid in Ierland, waar ze jarenlang als journaliste werkzaam was. Dit land vormt dan ook het decor van haar meeslepende romans.