MarktPlaza

Jazz DJ - De Beste Jazz, Funk & Soul muziek - JazzDJ.nl

107x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

JazzDJ.nl verzorgt de perfecte achtergrondmuziek en de lekkerste dansmuziek voor iedere gelegenheid.
Het repertoire bestaat uit de beste Jazz, Funk en Soul muziek van vroeger en van nu.

Muziek is zeer belangrijk. Muziek kan een feest maken of breken. Daarom moet de muziek goed zijn!
Wij zorgen daarvoor. Of het nu gaat om achtergrondmuziek of dansmuziek, wij beschikken over een uitgebreid repertoire van de beste Jazz, Funk en Soul muziek.
De muziek moet niet alleen muzikaal goed zijn maar ook kwalitatief. Om die reden maken wij gebruik van de beste geluidsapparatuur.

Wij zorgen voor muziek op maat! In onderling overleg bereiden wij ieder optreden zorgvuldig voor en selecteren wij vooraf de best passende muziek. Onze jarenlange ervaring zorgt er vervolgens voor dat wij tijdens een optreden goed kunnen inspelen op de omstandigheden en altijd de juiste keuzes maken.

JazzDJ.nl is opgericht door Paul Mulder. Paul heeft in 1992 met succes zijn opleiding aan de jazz afdeling van het Hilversums Conservatorium afgerond en speelt al jarenlang als bassist in binnen- en buitenland. Hij kent de muziekwereld als geen ander. In al die jaren heeft hij veel DJ’s aan het werk gezien en vindt dat het veel beter kan. Hij is de uitdaging aangegaan en inmiddels werkt Paul al weer enkele jaren met veel succes als Jazz DJ.

Wij gaan uit van ons eigen concept. En omdat wij over een groot internationaal netwerk van collega-muzikanten beschikken blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de muziekwereld en verwerken dat in onze optredens. Hierdoor, en door onze kwaliteit en flexibiliteit onderscheiden wij ons van alle andere DJ’s en haalt u echt een originele Jazz DJ in huis! Lees ook de reacties.

JazzDJ.nl - Ideaal voor bruiloft, receptie, diner, beurs, bedrijfsfeest en evenement.

Bezoek onze website en vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.