Jaspis Picasso armband

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 39x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Picasso jaspis is een aardende en beschermende steen die je helpt bij het vinden van de essentie van het leven. Hij maakt je actief en zorgt dat je met volharding je ideeën omzet in daden. De steen helpt je om minder angstig te zijn als het gaat om het oplossen van conflicten, maakt je weerbaarder en doorbreekt de negatieve gedachten patronen.

Picasso jaspis helpt je om trouw te blijven aan jezelf en geeft moed, rust en troost en wordt gebruikt bij meditatie, healing, massage en edelsteentherapie. Hij kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Picasso jaspis kan goed ingezet worden om jezelf wat kracht te geven wanneer je conflicten aangaat en je voor jezelf op wilt komen. 

De mooie warme tinten en de robuuste uitstraling maken van deze prachtige armband echt een topper die je blijft dragen bij uiteenlopende outfits.​ De armband heeft een stevige schuifknoop en is daardoor makkelijk aan en uit te doen. De kralen hebben een diameter van circa 8 mm. 

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!
Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.