MarktPlaza

Japanse Kalender 1914 zeldzaam

280x bekeken
9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Japanse kalender voor 1914. Hoogte circa 26 cm. De twee buitenste panelen meten ongeveer 11,5 cm, de binnenste vier panelen ongeveer 10,7 cm. Ieder paneel bestaat uit een zwarthouten frame bekleed met een papieren blad voorzien kalender voor twee maanden en een afbeelding. Achterkant panelen voorzien van gevlekt/gemarmerd papier. De twee panelen aan de buitenkant zijn langs de buitrand voorzien van bewerkt metalen beslag, de onderste en bovenste lopen iets door naar de korte zijden.
Metalen beslag op één hoek deels los. Papier aan achterkant beschadigd met verlies (vooral de buitenste panelen). De panelen aan de voorkant (met de kalender en afbeeldingen) met wat scheurtjes maar zonder verlies. Papier gebruind.
Zeldzaam. Ten tijde van aanmaken advertentie alleen een kalender uit de jaren twintig gevonden in de vorm van een scherm voor 66000 yen. Referentienummer 11914.

400 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 8,90 euro als aangetekend (en verzekerd) pakket. Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.