MarktPlaza

Janice Burgess - Verstoppertje Met De Backyardigans (Hardcover/Gebonden)

121x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

NICK JR The BACKYARDIGANS
VERSTOPPERT JE MET DE BACKYARDIGANS
Uniqua speelt verstoppertje met haar vriend Pablo. Ze zoekt hem in de woestijn, in de jungle, op een piratenschip en op nog veel meer spannende plaatsen. Onderweg ontmoet ze haar vrienden Tyrone, Austin en Tasha. Maar waar is Pablo?
Kleine kinderen zullen genieten van dit interactieve kijk- en voelboek. Op elke bladzijde beleven ze weer een nieuw, spannend avontuur!
Geschreven door Janice Burgess: Ge ustreerd door Gary Hunt
Er zijn nog meer boeken van The Backyardigans verkrijgbaar!
Hardkartonnen "Kijk- en voelboek" over de Backyardigans (bekend van de televisieserie op Nickelodeon). Uniqua speelt verstoppertje met Pablo. Ze zoekt hem o.a in de woestijn, de jungle en op een piratenschip. Op iedere rechterpagina is een hoofdje (cq ogen) geplakt, dat past in een rond gat dat in de linkerpagina is gestanst: het enige "voel"werk! De felgekleurde illustraties van de dierenanimatiefiguurtjes lopen over twee pagina's door. In de illustraties de een- tot vijfregelige tekst die niet veel voorstelt. De omslag heeft vrij scherpe hoeken, de bladzijden zijn afgerond. Het geheel bevat geen titelpagina; het verhaal start direct op de binnenzijde van de kaft en eindigt op het achterplat. Vanaf ca. 4 jaar.