Jamie Oliver - Jamie De Basis Van Het Koken (Hardcover/Gebonden)
Kenmerken
- Conditie
- Zo goed als nieuw
- Levering
- Niet van toepassing
Omschrijving
333 pagina's
De Engelse chef- kok Jamie Oliver is een fenomeen in de kookwereld en hij is één van ’s werelds meest geliefde televisie persoonlijkheden. Jamie Oliver heeft wereldwijd mensen geïnspireerd om meer plezier te hebben in het koken en wil met zijn Food Revolution mensen ook bewust maken van wat ze eten. Zijn televisieprogramma’s, zoals Jamie’s School Dinners, Jamie’s Great Italian Escape, Jamie 30 minuten en Jamie 15 minuten, zijn te zien in meer dan 100 landen waaronder de Verenigde Staten, Australië, Zuid Afrika, Brazilië, Japan en Nederland. Zijn kookboeken zijn vertaald in meer dan 30 talen en is hiermee niet alleen in Engeland een bestseller, maar over de hele wereld
De basis van het koken is het handboek voor iedereen die van lekker eten én koken houdt. Het staat vol met heldere ideeën, no-nonsense-adviezen en meer dan 100 heerlijke altijd-succesrecepten.
Vierde kookboek van Jamie Oliver, nog steeds een superster in Groot-Brittannie, In dit boek inspirerende recepten gesorteerd op bereidingswijze (koken zonder vuur, pocheren en koken, stomen, stoven enz.); ze worden afgewisseld met informatie over technieken en basisrecepten, geillustreerd met werkfoto's. Oliver liet zich in dit boek inspireren door de Italiaanse en Chinese keukens en zijn recepten zijn een stuk serieuzer: geen studentenprutjes meer maar echte recepten, vaak gebaseerd op klassieke gerechten met ingredienten die prijzig zijn. Naast paginagrote kleurenfoto's van gerechten zijn veel foto's in dit boek portretten van Jamie, van zijn vrouw en babydochter Poppy, maar ook werkfoto's van een stel probleemjongeren die meedoen aan een door Oliver gestart project: in zijn restaurant 'Fifteen' krijgen ze de kans werkervaring op te doen. In de recepten wordt correct doorverwezen naar pagina's waar handelingen of technieken beschreven worden