MarktPlaza

Jaguar XJ - Daimler SIX / 4.0 Long Wheel Base Automaat Airco

860x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 2.325 kg
Wielbasis: 300 cm
Acceleratie (0-100): 8,2 s
Topsnelheid: 232 km/u
Interieurkleur: Beige
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 245 - 276 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag passagier
- Audio-installatie
- Audio installatie premium
- Cd-wisselaar
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch schuif-/kanteldak
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Halogeen mistlampen
- Houtafwerking interieur
- Metallic lak
- Rolgordijn voor achterruit
- Verstelbare stuurkolom
- Verwarmde voorruit
- Voorstoelen verwarmd
Misschien wel de mooiste kleur waarin deze Daimler 4.0L geleverd is destijds, Jade Green... Deze auto start, rijd en remt prima. Ook de automatische versnellingsbak schakelt alsof hij nog nieuw is. De APK is tot maart 2020 maar tegen de meerprijs van de APK kosten kunnen we er gewoon weer een nieuwe opzetten.
Door de lange wielbasis is het achterin net zo leuk om te zitten als achter het stuur. Van binnen is de Daimler netjes en de hemel zit er nog strak tegen aan!! (Hoogstwaarschijnlijk is die al een keer vernieuwd want doorgaans hangen ze allemaal.)
Ten tijde van het plaatsen van de advertentie hebben we gemeld de traction control af en toe niet functioneerde. Dit is inmiddels opgelost en de auto heeft dus geen elektronische problemen.
Deze Daimler Six is natuurlijk niet nieuw en op een paar kleine zaken na is het een nette auto. De auto is keihard van onderen en de spatbordranden zijn ook gaaf! Achterin maakt de auto een ruisend geluid. Kunnen de banden zijn, maar net zo goed een wiellager. Achter boven de bumper zit een klein deukje en de zilveren trim achterdeur heeft een veeg.
Volvotrading is een onafhankelijke occasiondealer uit Zuid-Limburg die gespecialiseerd is in Volvo. U kunt altijd & vrijblijvend een proefrit komen maken en wij ruilen alle merken occasions in. Voor een proefrit of additionele informatie gelieve vooraf te bellen op 046-4600210. Wij zijn alleen op afspraak open......
Kijkt u ook eens bij een van onze andere advertenties!