MarktPlaza

Jaguar XJ - 3.5V8, Dealer maintained, Youngtimer, Great condition

222x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een van de allerlaatste echte “klassieke” Jaguars, de XJ X350. En wat voor een exemplaar hebben we hier te pakken Een in zeer goede staat verkerende Jaguar XJ8 3.5. Zowel optisch als technisch is er vrijwel niets aan te merken op deze Jaguar. Na er een tijd zelf in gereden te hebben is het nu tijd voor een nieuwe eigenaar. In 2003 nieuw in Duitsland geleverd en vanaf kilometer een volledig dealer onderhouden. Dit is uiteraard af te lezen in het volledig afgestempelde onderhoudsboekje. Recent heeft de auto een grote beurt gehad bij Kessels in Maastricht. Daarnaast is de auto nagekeken en zijn de benodigde onderdelen vervangen. De auto rijdt werkelijk als nieuw. De motor loopt prachtig in balans (ongekend) en de versnellingsbak is boterzacht en zeer soepel.
Deze Jaguar is ook niet de minste op het gebied van uitrusting. De auto is voorzien van tal van opties zoals; cruise control, climate control, stoelverwarming, navigatie, vollederen bekleding, xenon koplampen en nog veel meer U bent tijdens het rijden in deze XJ van alle gemakken voorzien. Een echte luxe sedan met een geweldige uitrusting en een prachtige uitstraling, zo worden ze heden ten dagen niet meer gemaakt.
Doordat deze Jaguar van 2003 is valt deze in de zogeheten “Youngtimerregeling”. Dit betekent dat deze zeer geschikt is voor ondernemers. Wanneer u als ondernemer een Youngtimer (auto van 15 jaar of ouder) rijdt, dan mag u 35% van de huidige waarde in het economisch verkeer (WEV) bij uw inkomen optellen. Ondanks dit hoogste bijtellingspercentage is dit zeer interessant. Kortom een zeer mooie, goed uitgevoerde en perfect onderhouden Jaguar XJ8 die klaar is voor nog vele plezierige, comfortabele en veilige kilometers.
Nog niet overtuigd? Kom gerust langs voor een bezichtiging en of proefrit en overtuig uzelf van de kwaliteit van deze auto, maar pas op, de kans dat u verliefd raakt op deze Jaguar is groot.
Extra’s bijzonderheden:
Top conditie
100% Dealeronderhouden
Youngtimer
Afgeladen met opties
Trekhaak (zeer zeldzaam op deze auto, ook leverbaar zonder trekhaak met nieuwe achterbumper)
Recent grote beurt gehad, (hoeft lang niks meer aan te gebeuren)
Auto kan geleverd worden zonder trekhaak met nieuwe achterbumper zonder meerprijs
BTW auto
Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het verkopen van een unieke collectie betaalbare, kwalitatief hoogwaardige, klassieke automobielen. Enthousiasme en Passie zijn onze drijfveren. Klassiek betekent bij ons niet noodzakelijk ouder dan 25 jaar. Young timers maar ook bijzondere auto’s van nu kunt u bij ons aantreffen. Kortom: Selected Classics en Selected ‘Future’ Classics. Wij werken niet met een regulier showroom systeem, maar wij zorgen ervoor dat de auto altijd voor de klant klaarstaat wanneer de klant de auto wil bezichtigen. De automobielen staan verwarmd, droog en veilig opgeslagen en zijn op afspraak te bezichtigen op de vooraf afgesproken locatie. Ons aanbod is zowel interessant voor investeerders, verzamelaars, gebruikers of een combinatie hiervan.