MarktPlaza

Jaguar XJ - 3.0 V6 Executive AUTOMAAT *YOUNGTIMER* , Leer, Navi, Stoelverwarming

502x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: feb 2003 - mei 2005
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 293 Nm
GVW: 2.170 kg
Afmetingen (LxBxH): 509 x 186 x 145 cm
Wielbasis: 303 cm
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Topsnelheid: 233 km/u
Interieurkleur: Beige
Gemiddeld brandstofverbruik: 10,5 l/100km (1 op 9,5)
Brandstofverbruik in de stad: 15,3 l/100km (1 op 6,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,7 l/100km (1 op 13,0)
CO2 uitstoot: 249 g/km
Emissieklasse: Euro3
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Bi-Xenon koplampen met koplampreiniging
- Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
- Elektrisch zonnescherm achterruit
- Verwarmde voorruit
- Voorstoelen verwarmd
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audiobediening op stuurwiel
- Audioinstallatie met cd-wisselaar
- Bluetooth carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Follow Me Home verlichting
- Houtafwerking interieur
- Isofix
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Nivoregeling automatisch
- Stuur verstelbaar
Met deze prachtige Jaguar XJ Executive automaat onderscheidt u zich met klasse, vakmanschap en vooral een rijke Britse traditie. Deze werkelijk keurige nette Jaguar is volledig dealer onderhouden en verkeert werkelijk in een prachtige staat. Van binnen is deze XJ van voor tot achter en van boven tot onder afgewerkt met het fijnste leder en het fraaiste wortelnotenhout. Door de executive uitvoering ontbreekt het u binnen in de Jaguar aan werkelijk niets.
De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Met de krachtige Xenon verlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, elektrische zonnerollo voor de achterruit, getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Het Alpine audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. In deze Jaguar kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Waar mogelijk heeft Jaguar deze XJ niet van traditioneel plaatstaal, maar van modern aluminium gemaakt. Daarom brengt deze 5 meter 10 lange limousine slechts 1.514 kg op de schaal en dat is een kwart ton minder dan gemiddeld!
De XJ is dankzij de lichtgewicht constructie en de luchtvering die zich aan de rij omstandigheden aanpast bijna lichtvoetig. De XJ zweeft niet gevoelloos over de snelweg heen, maar lijkt als een ballerina op de toppen van de spietsen het asfalt aan te tikken zodat het gevoel altijd blijft. In plaats van groot en onverzettelijk, is de XJ op buitenwegen wendbaar als een sportcoupé.
Bij een goede Jaguar als deze hoort natuurlijk ook een teller rapport van Nationale Autopas en uiteraard zijn de boekjes en beide sleutels keurig aanwezig.
Bent u op zoek naar een prachtige klassieker voor nog jaren rijplezier op hoog niveau dan heeft u hem gevonden.
Neem contact met ons op voor een exclusieve proefrit.
Sinds 1974 is Alewijn Ott gegroeid tot een zeer goed gewaardeerd autobedrijf in Noord-Holland en ver daarbuiten. Op één adres hebben wij maar liefst 250 KWALITEITSOCCASIONS, die stuk voor stuk zijn voorzien van een pre-inspectie. Daardoor heeft u altijd zekerheid over de kilometerstand, het onderhoudsverleden en een geldige APK. Optioneel kunt u nog kiezen voor een servicepakket vanaf 295 euro en inruil is altijd mogelijk. Onze voorraad wisselt met 25 auto’s per week. Bel gerust als u een specifieke vraag heeft, bij Alewijn Ott helpen we u graag verder!
Alle moeite is genomen om de informatie van onze advertenties zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Dagelijks open van 9.00 uur tot 18:00; Donderdags 09:00 tot 21:00; Zaterdags 09:30 tot 17:00; Zondags gesloten.