MarktPlaza

Jacques Vriens - Het Geheim Van De Verliefde Hulpkok (Hardcover/Gebonden) Kinderjury

51x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De bende van de Korenwolf 2

88 pagina's

Pepijn, Eefies grote broer, is hardstikke verliefd, en Eefie en Joost willen graag weten wat hij met zijn vriendinnetje uitspookt op zijn kamer. Vader Jan en moeder Els zijn met hele andere dingen bezig. De zoon van de burgemeester gaat trouwen.

Dankzij Eefie wordt de bruiloft gevierd in De Korenwolf. Maar op de trouwdag zelf is de kok ziek. Grote paniek en de hele familie moet de keuken in. Maar of het wel zo handig is om Pepijn mee te laten helpen? Die heeft zijn hoofd er niet helemaal bij, want zijn verkering is net uit...

Als de zoon van de burgemeester gaat trouwen, ontbrandt er een concurrentiestrijd tussen De Korenwolf en Hotel Tivoli. De Tivoli-tweeling maakt het Joost nog lastiger dan anders; vooral als blijkt dat Hotel Tivoli slechts de receptie krijgt en het diner naar De Korenwolf gaat. Pepijn, de oudste broer van Joost, heeft zijn kop intussen naar heel andere dingen staan: hij is verliefd. Op de trouwdag ontstaat paniek in De Korenwolf: de kok is niet komen opdagen. Tweede. los te lezen, deel uit de serie 'De bende van De Korenwolf'*. Luchtig, vrolijk verhaal waarin de auteur erin slaagt om verschillende verhaallijnen op een onderhoudende manier aan elkaar te knopen. Met humoristische, zwarte pen- en inkttekeningen. Vanaf ca. 9 jaar.