MarktPlaza

Jaap Ter Haar - Ernstjan En Snabbeltje Aan De Wandel (Hardcover/Gebonden)

48x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Als Ernstjan samen met Snabbeltje in het park aan het spelen is, komt er een politieagent op hen af. De politieagent denkt dat Ernstjan Snabbeltje uit de vijver heeft gepakt en hem een riem heeft omgedaan. Wat moet Ernstjan nu doen?
Steppen is ook erg leuk, vooral wanneer je lekker hard gaat. Maar Ernstjan gaat een beetje té hard. Hij valt op de grond. Snabbeltje gaat op zoek naar hulp…

Een herdruk van de herziene uitgave van 'Ernstjan en Snabbeltje aan de wandel'. Het bevat 8, soms wat lange, hoofdstukken, met op zichzelf staande verhaaltjes over de avonturen die de twee vriendjes beleven. De verhaaltjes hebben een hoogtepunt, soms spannend of grappig en ze lopen altijd goed af. Het lettertype (schreef) is groot en duidelijk, de zinnen zijn samengesteld en bestaan uit meerlettergrepige woorden, geen moeilijke begrippen, veel dialogen met uitroepen en een duidelijke interpunctie. De woordkeus is aangepast aan deze tijd en soms een beetje flauw, ze laten een veilige en beschermde omgeving zien, waaraan elk kind behoefte heeft. Er is een paginanummering en een overzichtelijke bladspiegel. Het boek is voorzien van zwart-witte, krasserige pentekeningen, die niet altijd bij de corresponderende tekst staan afgebeeld. Het boek is stevig gebonden en heeft een aantrekkelijk gekleurde kaft. Geschikt om voor te lezen voor de leeftijd vanaf 5 jaar en om zelf te lezen door geoefende lezers vanaf 8 jaar.