MarktPlaza

Iveco Daily - 35 C 13 375 Bakwagen met Laadlift

200x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jul 2011 - aug 2014
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 3.500 kg
Wielbasis: 375 cm
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 165 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Stuur verstelbaar
Zijn dynamische uiterlijk maakt al direct duidelijk wat voor rijervaring u van deze Iveco Daily mag verwachten: pure sportiviteit. In deze auto profiteert u onder andere ook van: warmtewerend glas en elektrisch bedienbare ramen voor.
Zoals u mag verwachten van deze Iveco Daily is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.
Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Wij bieden naast hoogwaardige service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Dat is ‘leven zonder autozorgen’. Ons bedrijf is ook aangesloten bij de BOVAG. Naast het Autobedrijf biedt Gert Brandsen ook de services Autolease en Autoverhuur aan. Voor ons staat persoonlijke service en gastvrijheid voorop. Wanneer u een auto wilt aanschaffen, advies wilt over occasions of een nieuw leasecontract wilt ondertekenen, wij staan voor u klaar. Gert Brandsen adviseert u graag over de auto die bij u past!
Kijk voor meer informatie op onze website: www.gertbrandsen.nl