Ivan Hoffman: Tao van de Liefde

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 59x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Ivan Hoffman: Tao van de Liefde

 

Wie wil weten wat het is om te beminnen en bemind te worden, kan veel leren van de aloude wijsheid van de Tao. Ivan Hoffman heeft in dit boek de spiritualiteit van de Tao gecombineerd met persoonlijke en psychologische reflecties. Op die manier laat hij zien hoe een reeds 2500 jaar oude wijsheid nog altijd van belang is.
Om te kunnen liefhebben moeten we eerst onszelf leren kennen. De Tao leert ons hoe we de vrijheid moeten verwerven om de behoefte los te laten aan controle of beschuldiging - zowel van ons zelf als van anderen. We moeten leren dat we één zijn met het universum. In deze eenheid vinden we geborgenheid en gemoedsrust. Alleen wanneer we onszelf kunnen overgeven, ontdekken we dat we onszelf daadwerkelijk kunnen liefhebben en dat we kunnen openstaan voor de liefde van anderen.
Liefde is vaak het tegenovergestelde van wat de meesten van ons dachten en voelden dat liefde was. De positieve, bevrijdende sensatie die de liefde brengt, komt voort uit de bevrijding die ons zelfverzekerd maakt. En met deze bevrijding ontdekken we een groter vermogen om lief te hebben dan we ooit hadden kunnen vermoeden.

 

Uitg. Siwu, paperback. In goede, vrijwel ongelezen staat.

 

 

 

D06

2101

P010121


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.