ITALIË cultuur en keuken

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 29x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Ingeborg Pils en Stefan Palmer.

Een uitgave van 'Love Food'

Forse hardcover met omslag,

NIEUWSTAAT !

25 x 32 cm.

511 pagina`s, zeer fraai geïllustreerd.

De Italiaanse keuken heeft alles wat het hart van de fijnproever begeert: goede producten, een unieke kooktraditie en regionale gerechten die ondanks de invloeden van buitenaf ook in de afgelopen decennia hun eigen identiteit hebben behouden.

Alba-truffels en balsamicoazijn, olijfolie en oregano, Parmezaanse kaas en pasta zijn ingrediënten die Italië wereldfaam hebben opgeleverd.

Maar er valt nog meer te ontdekken in de authentieke, regionale keukens van Italië.

Dit boek is opgezet volgens de lijnen van de traditionele menukaart en geeft een beeld van de culinaire tradities van de 20 Italiaanse regio`s.

Het beschrijft de belangrijkste specialiteiten en biedt een overzicht van het brede scala aan Italiaanse wijnen.

De circa 450 recepten lopen uiteen van eenvoudige streekgerechten tot de verfijnde creaties uit de grote steden.

Met een uitgebreid Nederlandstalig receptenregister. 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.