MarktPlaza

Ishima buggy RC auto Booster 1-12 Ready To Run

122x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Ishima buggy RC auto Booster 1-12 Ready To Run
Mooie off the road auto voor een scherpe prijs!!

Een nieuw model van het top merk Ishima. We kennen Ishima van de kwalitatief erg goede en sterke wedstrijd auto's en dat zit hier ook in verwerkt. De auto behaald een snelheid van maar liefst 35 km/h en wordt geleverd met een 1500mAh 7.4V Li-Ion batterij met bijpassende lader.

De Ishima RC auto's zijn uitgerust met waterdichte electronica, waardoor u met een gerust hart door plassen etc. kan rijden, Wat erg uniek voor een auto uit deze prijsklasse is, is dat de auto 16 gekogelde lagers heeft, permanente vierwielaandrijving en zelfs stalen aandrijfassen. Normaal zit dit alleen op Rc auto's uit een hogere prijsklasse.

Bij deze auto is een 2.4Ghz zender geleverd waardoor u een bereik heeft van 150 meter en u storingsvrij kan rijden zonder last te hebben van buitenafkomende signalen.

Wat zit er allemaal in de auto:
Snelle en krachtige 390 elektrische motor, 4 olie gevulde aluminium schokdempers die instelbaar zijn, verlijmde extra grip banden op stoere zwarte velgen, regelaar met lipo cutoff zo blijft uw accu gespaard, voorzien van kogellagers, stalen aandrijfassen en een voorgespoten stoere body.

Levering

  • Ishima buggy RTR
  • 2.4GHZ zender
  • 7,4V 1500maH lipo accu
  • Lader voor accu
  • Stickerset
  • Gebruiksaanwijzing ( engels)



Afmetingen:
Schaal: 1/12
Lengte: 338mm
Breedte: 214mm
Hoogte: 109mm

Benodigdheden:
3x AA Penlite voor afstandsbediening