MarktPlaza

Invictus yacht Invictus 320 GT sportboot

204x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Invictus 320 GT
De compleet nieuwe Invictus 320 GT is het paradepaardje wat qua maat precies ligt tussen de GT 280 en GT 370. Een zeer goed varende sportcruiser die zowel met een enkele als dubbele motor geleverd kan worden. Een prachtige sportboot waarbij kenmerken als comfort, design, vaareigenschappen en prestatie een belangrijke rol spelen. De schoonheid van deze boot is in elk detail terug te vinden en brengt het vargenot tot een hoger niveau!
Invictus; boot van de toekomst
Het merk Invictus tilt de standaard luxe naar een hoger plan en werkt aan de realisatie van dromen van de toekomstige eigenaren. Met de nieuwe ontwerpen heeft Invictus de toekomst van unieke en onderscheidende boten in handen. De boten zijn ontworpen en gebouwd met alle kwaliteiten die de Italiaanse scheepsbouw eigen is.
Het grootste model van Invictus yacht, met alle luxe en design van een italiaans schip. Een juweel met comfort and high level accesoires, behoort tot iemand die op zoek is naar een kwaliteitsboot, die veiligheid en prestaties biedt, zonder het inleveren van luxe en elegantie.
De basisprijs voor deze boot ligt op €253.495,-- met 2 keer Volvo Penta V6 240 pk. Hij is ook leverbaar met dieselmotoren en 2 dikke V8 motoren van Volvo Penta.
Standaard is deze boot al voorzien van vele opties maar hij is uiteraard te voorzien van nog vele extra opties.
Extra gegevens:
Merk: Invictus yacht
Bouwjaar: 2020
Ligplaats: At Sales Office
Lengte: 9.97 meter
Breedte: 3 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Brandstof: Benzine
Vermogen: 860
Tank: 740 l
Koelkast: aanwezig