Inspector Lewis Seizoen 3  (4 DVD)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 14x bekeken
  • Datum geplaatst 18 dagen geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Inspector Lewis Seizoen 3  (4 DVD)

372:00 minuten

Inspecteur Robert Lewis, de voormalige assistent van de legendarische Inspecteur Morse, heeft Inmiddels tot inspecteur geschopt bij de Thames Valley Police. Samen met zijn nieuwe partner, de veel jongere sergeant James Hathaway, stort hij zich op nieuwe zaken. Behalve Lewis keert nog een ander personage uit de Inspector Morse serie terug: patholoog anatoom Dr. Laura Hobbs, een rol van Clare Holman.

– Allegory of Love:
Lewis woont een boekpresentatie bij van de veelbelovende jonge wetenschapper Dorian Crane. Later die avond wordt het Tsjechisch kamermeisje Marina vermoord teruggevonden. De oom van Dorians verloofde had een relatie met Marina, maar Lewis denkt dat de moordenaar in een andere hoek moet worden gezocht. Wanneer een volgende dode valt, ontdekt Lewis een schokkend geheim…

-The Quality of Mercy:
Lewis onderzoekt de moord op student Richard Scott, die vlak voor de première van het toneelstuk The Merchant of Venice dood werd gevonden. Niemand van zijn tegenspelers lijkt erg rouwig om de dood van Scott, die niet bepaald geliefd was. Maar wanneer er meer doden vallen, weet Lewis zeker dat dit geen kwestie was van professionele afgunst.

– The Point of Vanishing:
Steven Mullan, een religieuze zeloot, zat ooit een gevangenisstraf uit voor een moordaanslag op de atheïstische schrijver Tom Rattenbury, waarbij diens dochter ernstig gewond raakte. Nu is Mullan vermoord. Althans, zijn huisgenoot, die zich voordeed als Mullan om aan de wraak van een liefdesrivaal te ontkomen, is vermoord. Als vervolgens de echte Mullan ook wordt vermoord en Tom Rattenbury zelfmoord pleegt en een bekentis nalaat, lijkt de zaak gesloten. Maar Lewis ontdekt dat Tom de moorden niet kan hebben gepleegd…

– Counter Culture Blues:
Dertig jaar geleden verdween rockster Esme Ford van de aardbodem. Ze zou zijn verdronken, zo ging het gerucht. Nu is ze terug in Oxford om haar band, Midnight Addiction, nieuw leven in te blazen. Ex-bandleden Richie, Mack en Franco zijn ook weer van de partij. Maar wanneer andere betrokkenen, zoals een ex-roadie en een muziekleraar, worden vermoord, is duidelijk dat iemand iets te verbergen heeft.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.