MarktPlaza

In het aangezicht van de dood-Roger Maury

36x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 In het aangezicht van de dood-Roger Maury in nette staat.
Hij voelde zijn metgezel krampachtig rillen, maar dorst niet te lachen, want hij voelde dezelfde angst: een pure ontzetting waartegen geen van beiden zich kon verzetten! Natuurlijk werden hier en daar staaltjes van moed geleverd. Maar hoewel degenen die dat deden hun ware gevoelens achter grootsprakerige commentaar en gegrijns trachtten te verbergen, klonk in hun stemmen de angst door...!

Met zes man bevinden zij zich in het centrum van deze hel, zes mannen die zijn opgeofferd aan een onmogelijke taak, die zij tot een goed einde moeten brengen.
Zes mannen om de Engelse vloot te beschermen, die voorraden en versterkingen naar Malta brengt.
Zoiets mag absurd lijken, nauwelijke acceptabel als de fantasie van een middelmatig romanschrijver, maar niettemin zijn de feiten authentiek. Zes mannen zijn op Kreta aan land gezet en hebben daar de vliegtuigen met het hakenkruis, die de Engelse convooien teisteren, er van weerhouden op te stijgen.
Een waar gebeurde geschiedenis, doorleefd in moed en doordrenkt van bloed, met op de achtergrond een onverbiddelijk doodvonnis als het offer van hen die bouwden aan een toekomst, welke zij nimmer zouden kennen. 1974
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.