Impressions de Voyage d'un Russe en Europe 1859 Reisve…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 431x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback. Fasmer, Georges. Impressions de Voyage dun Russe en Europe. Paris: Charles Reinwald, 1859. 178+(1) blz. Rug en hoeken versterkt. Wat foxing en op de achterzijde kaft watervlek. Boekblok met wat foxing, met enkele stempeltjes. Voorin een strookje ingeplakt met daarop een notitie naar de auteur Kokoreff (elders echter steeds Georges Vasmer vermeld). Inhoud:

Constantinople
Le mont Athos
Syra
Messine
Palerme
Naples
De Naples à Marseille
Paris
Strasbourg
Bade
Heidelberg
Vienne

Fasmer was een zoon van een Duitse vader en Franse moeder. Hij was voorheen boekhandelaar in Moskou geweest en later secretaris van prins Bariantinsky, gouverneur-generaal van het zuiden van Rusland. In Dictionnaire des ouvrages anonymes wordt vermelding gemaakt van de foutieve vermelding in Cat.de Russica waar de auteur als Kokoreff wordt vermeld. Uitermate zeldzaam, elders alleen moderne herdrukken gevonden.
Reisverslag Constantinopel Berg Athos Syrië Messina Palermo Napels Parijs Marseille Staatsburg Heidelberg Wenen. Referentienummer 9778.

100 euro

Uw bod is exclusief verzendkosten (6,95 euro als pakketje met pakketcode), afhalen op afspraak ook mogelijk. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.
 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.