MarktPlaza

IK DOE HET ZELF WEL, klussen voor vrouwen

269x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Bridget Bodoano

Instructieve foto's en duidelijke werktekeningen
Direct aan de slag met inspirerende inrichtingsideeën
Een slimme meid doet het zelf

Als het aankomt op klussen in en om het huis is "Ik doe het zelf" wel het belangrijkste gereedschap voor de vrouw die niet kan of wil terugvallen op een man.


Systematisch, helder en met een aangenaam vrouwelijke benadering legt Bridget Bodoano de 'doe-het-zelf' basisprincipes uit zoals geen man dat zou kunnen.

Met behulp van dit boek voer je in en om je huis zelf alle eenvoudige reparaties en onderhoudsklussen uit. Van het vastzetten van een boekenplank tot het betegelen van je badkamer en van het ophangen van de gordijnen tot schilderen en behangen of het deugdelijk aanbrengen van hang- en sluitwerk.

Het boek begint met een beschrijving van basisgereedschap en elektrisch gereedschap, gevolgd door het gebruik ervan: hoe een gat te boren, wanneer een spijker of een schroef te gebruiken en hoe te zagen. Daarna volgen klusjes in huis aan vloeren, ramen en deuren; iets over sloten, brandmelders en alarmsystemen; schilderen, behangen, tegelen etc. Er staat ook kort iets in over gas-, water- en lichtklusjes.

Succesvol klussen was nog nooit zo makkelijk.

Verzendkosten 3,84 Euro.

Kijk ook eens bij mijn andere advertenties om verzending te combineren.

Verzending tot 10 kilo al mogelijk vanaf 4 euro.