Omschrijving
Ijs en ijsdesserts, Joanna Farrow en Sara Lewis, Zuid boekprodukties, 2001, 256 blz. 23x30 cm, harde kaft, uit bib. met rugnr. stempels, cijfers en stickers, boek zelf geplastificeerd, hoekjes geschonden, plastificatie komt los aan de randen (papier af), scheurtje in schutblad (afgescheurd)
Inhoud:
Meer dan 150 ijskoude lekkernijen
Tips om de juiste benodigheden te kiezen en te gebruiken, zoals ijsmachines, bombes, ijsvormen en -lepels...
Met belangrijke aanwijzingen voor het op smaak brengen, golven, marmeren en laagjes maken van ijs verandert u basisrecepten in onweerstaanbare lekkernijen.
Serveerideeën, zoals het maken van mandjes, hoorntjes en koekjes en heerlijke decoratieve toppings en sauzen.
Recepten van alle klassieke ijssmaken, zoals vanille, chocolade, karamel en koffie.
Traditionele rum-rozijnenijs tot exotisch mango-passievruchtenijs...
Taarten, bombes en terrines, bijzondere warme desserts met een smeltende ijsvulling en een reeks lichte en verfrissende ijsdranken
Verzending Belgie inbegrepen
Enkel verzending geen afhalingen